Kakeesker til catering

Kakeesker til catering

Kakeesker til catering for flere typer kaker. Gi dine kaker en profesjonellfinish med lekre kakeesker.

Kakeesker til catering – fordi dine kaker fortjener det beste

Enten du driver et stort cateringfirma eller bare tar noen oppdrag hjemme på kjøkkenet i ny og ne, så er kakeesker for catering et must for deg.

I tillegg til åvse lekkert og profesjonelt ut, beskytter du kakene dine under frakt slik at kunstverket kan leveres uten skader.

Vi har kakeesker både for høye og lave kaker, for kremboller og andre småkaker, med eller uten vindu. Vi har også esker for salat og pommes frites. De fleste eskene kan fint brukes til flere formål.

Kakeesker tilcatering

Kakeesker til mange slags kaker

Hvorfor kakeesker.no? Vi samarbeider med en av Norges største eskeprodusenter, nemlig Trondhjems eskefabrikk. Dette sikrer topp kvalitet.

Hvorfor er det viktig med kakeesker for catering? Tenk deg at du har stått i flere timer på kjøkkenet og laget et praktverk av en kake. Du skal levere det til kunden, men mangler den rette emballasjen …

Førsteinntrykket betyr nesten alt. Kaken din kan være aldri så fin, men det hjelper lite om den kommer i en ulekker innpakning.

En profesjonell kakeeske sørger både for hygiene og sikkerhet under frakt, samtidig som kunden får et positivt inntrykk av at dette er profesjonelt. Emballasjen er med andre ord det so kan ta kaken din fra amatør til profesjonell.

Kakeesker – ikke bare til kaker!

Flere av våre esker kan også brukes til andre formål. Vi selger også take away-esker, samt beger til pommes frites. De tradisjonelle kakeeskene kan naturligvis også benyttes til andre typer mat, som salater, brød, tapas eller det du måtte ha behov for.

[ux_banner height=”600px” bg=”5400″ bg_color=”rgb(255, 255, 255)”] [text_box text_color=”dark” width=”40″ width__sm=”60″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”5″ position_y=”50″ text_align=”left” bg=”rgb(255, 255, 255)” depth=”3″]

kakeeske

for høye kaker

Endelig en eske som passer for dine høye kaker. Mål  35 x 35 x 40

[button text=”Kjøp nå” link=”https://www.kakeesker.no/produkt/hoy-kakeeske/”] [/text_box] [/ux_banner]